Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Smrt v gorah!

Slovenske novice: Varovališče popustilo, padla sta v globino  Večer

JEZERSKO – Policisti gorske policijske enote so danes v gorah na območju Jezerskega obravnavali gorsko nesrečo, v kateri je umrla ena oseba.

»Nesreča se je okoli poldneva zgodila v bližini slapa Čedca, okoliščine pa kažejo, da sta bila v njej udeležena dva moška, ki sta se z vrvjo in plezalno opremo spuščala čez skalni skok, ko je popustilo varovališče in sta oba padla v globino. Eden od njiju je umrl, drugi pa je bil s helikopterjem s kraja odpeljan v zdravstveno ustanovo,« so sporočili s PU Kranj.

Policisti o nesreči še vodijo postopek in preverjajo nekatere okoliščine.


Večer, 24.01.2018: Smrtna nesreča v gorah:
Moška sta se spuščala čez skalni skok

Policisti o nesreči še vodijo postopek in preverjajo nekatere okoliščine.
Policisti gorske policijske enote so danes v gorah na območju Jezerskega obravnavali gorsko nesrečo, v kateri je umrla ena oseba. Nesreča se je okoli poldneva zgodila v bližini slapa Čedca, okoliščine pa kažejo, da sta bila v njej udeležena dva moška, ki sta se z vrvjo in plezalno opremo spuščala čez skalni skok, ko je popustilo varovališče in sta oba padla v globino.
Eden od njiju je umrl, drugi pa je bil s helikopterjem odpeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti o nesreči še vodijo postopek in preverjajo nekatere okoliščine. (čk)
 

23.01.18 16:44

 

 

Vecer.si 24.01.2018
Smrtna nesreča v gorah: Moška sta se spuščala čez skalni skok

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije