Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pred tekmo

Primorski dnevnik: ... očistili steze in poti - Kalvarija

Pred nedeljsko tekmo v gorskem teku so očistili približno sedemnajst kilometrov poti, ki so speljane po Kalvariji in Šanci.
Združenje alpincev iz Gorice je v sodelovanju z društvom Marciatori Gorizia prireditelj tekme Calvario Alpin Run, ki jo v nedeljo, 26. novembra, organizirajo že peto leto zapored. Ko so izpeljali prvo izvedbo, so bile nekatere steze na Kalvariji povsem neprehodne; grmičevje jih je popolnoma zaraslo. Po zaslugi organizatorjev tekaške prireditve so dandanes steze spet prehodne, tako da se po njih lahko odpravljajo tako amaterski tekači, pohodniki in sprehajalci.

Na letošnji tekmi pričakujejo okrog 350 tekmovalcev; veliko jih prihaja iz Slovenije, nekaj jih bo prvič prišlo tudi iz Hrvaške. Tekma se bo pričela ob 9.30 pred kočo alpincev v Ločniku; vpisati se je mogoče preko spleta, vpisnine bodo zbirali tudi v soboto, 25. novembra, med 18. in 22. uro ter v nedeljo, 26. novembra, od 7.30 do starta v koči alpincev. Vpišejo se lahko le tekači, ki so opravili zdravniški pregled za tekmovalno dejavnost. Gledalci se lahko odpravijo na start ali pa v pevmski park, kjer je speljan del trase.

23.11.2017
Pred tekmo očistili steze in poti

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije