Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vstopnice

za SP v športnem plezanju Kranj 2017 že naprodaj - Popust za člane PZS, prednaročila - spletna prodaja

Finalna tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju že 22. zapored gostuje v Kranju

In kot že tradicionalno so slovenske športne plezalke in plezalci tudi letos nepogrešljivi v svetovnem vrhu.

V soboto, 11. novembra, bodo ob 8. uri na sporedu moške kvalifikacije in ob 13. ženske kvalifikacije, polfinale v kranjski dvorani Zlato polje bo ob 20.
Med kvalifikacijami bo na prizorišču brezplačen animacijski program za otroke (ustvarjalne delavnice, mini olimpijada s Foksijem in tekmovanje v močnih prstih), pred polfinalom pa ogled plezalnega filma.
Vrhunec kranjske tekme bo v nedeljo, 12. novembra, s finalom ob 16.45, za ogrevanje se bodo zvrstili kratki filmi iz arhiva Festivala gorniškega filma.
Dvorana bo odprta uro pred polfinalom in finalom. > Podroben program.

Vstopnice za kranjsko tekmo so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu. Na sedežu Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 v Ljubljani bodo od 25. oktobra v času uradnih ur.

Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, prost vstop na vse tekme je za otroke do vključno 12. leta. Vstopnina za sobotni polfinale je 8 € oz. 6 € za člane PZS, za nedeljski finale pa 15 € oz. 12 € za člane PZS.
V prednaročilu do vključno 5. novembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 15 € oz. 12 € za člane PZS.
Če ne bodo razprodane, bo nakup vstopnic mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 11. novembra od 18.30 in 12. od 15.30.

Popust za člane Planinske zveze Slovenije velja pri nakupu na sedežu PZS, kjer izkažejo svoje članstvo z veljavno planinsko izkaznico in osebnim dokumentom, in pri Eventimovi spletni prodaji, kjer popust velja ob vnosu številke članske izkaznice v okvirček za promocijsko kodo za popust. Prodaja vstopnic je mogoča tudi na Eventimovih prodajnih mestih, kjer pa ni mogoče uveljavljati članskega popusta: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije