Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nesreče v gorah

Večer, Kronika: Gorenjski policisti so v četrtek obravnavali tri nesreče v gorah

Okoli 13. ure si je na Malem Triglavu planinka zaradi neprevidnosti pri hoji poškodovala nogo. Ob 13.40 se je na območju Krvavca poškodoval tuji jadralni padalec, ki je vzletel pri Domu na Krvavcu, v manevru pa ni dobil ustrezne višine in je zato najprej trčil v drevo, potem pa z višine padel na tla. Okoli 16.50 se je na območju Krvavca med spustom s kolesom pri padcu poškodoval še kolesar. Vse tri je z mesta nesreč v zdravstvene ustanove prepeljala ekipa za helikoptersko reševanje v gorah s policistom gorske policijske enote. (čk)


Večer, 24.07.2017: Pomagali planinki

V soboto ob 16. uri si je planinka na območju Raduhe v občini Črna na Koroškem poškodovala gleženj, so zapisali na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. Posredovali so reševalci GRS Koroške, planinko oskrbeli in jo prenesli do koče na Grohatu, tam pa so jo prevzeli svojci in jo sami odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. (čk)

Večer, 24.07.2017: Rešilo ga je rezervno padalo

Na vzhodni strani Kobale v občini Tolmin je v soboto strmoglavil jadralni padalec. Med padanjem mu je uspelo odpreti rezervno padalo in z njim je pristal na drevesu. Še preden so mu na pomoč prihiteli gorski reševalci, je padalec sam sestopil z drevesa, reševalci pa so z njega sneli padalo. (čk)

Vecer.si22. in 24.07.2017 
Nesreče v gorah;
Pomagali planinki; Rešilo ga je rezervno padalo

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije