Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Alpinistički kamp - 2017

Outdoor Club Podgorica vabi na tradicionalni poletni tabor v dolini Grabovici = 13. - 16. julija

Dolina nudi dobre možnosti zadovoljitve vseh vrst plezalnih užitkov.
V neposredni bližini tabornega prostora so stene visoke do 250 metrov, na voiljo je stena Lojanika z lažjimi/navrtanimi smermi, pa Boljske grede z do 700 metrov visokimi stenami ...
Do kampa je mogoče priti z osebnimi vozili, pitne vode je dovolj in - prostor je (kot pišejo) “baby friendly”. Bo pa vsak odgovoren za svojo "oskrbo", s tem, da organizatorji obljubljajo tudi "jednu roštilj žurku" s primerno količino piva.


... mi ovu akciju posmatramo kroz prizmu zajedničkog uživanja u planini, koja treba da protekne u opuštenoj i relaksiranoj atmosferi. Za ne daj Bože, uvijek će u kampu biti spremna dežurna naveza sa odgovarajućom opremom za spašavanje, ali pokušajmo da količinu rizika zadržimo u opsegu koji prati uobičajene alpinističke uspone.
Očekujemo da je ne povećavate preduzimanjem solo-penjanja, svjesnim ulascima u smjerove koji se nalaze van realnih penjačkih mogućnosti, ignorisanjem meteo uslova ili sličnim egzibicijama. Složićemo se da je provod bolji nakon dana bez incidenata, nego nakon akcije spašavanja.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije