Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Urnik starostnika

Stojan Kralj: Sonce je lilo skozi okno in mi kratilo krepčilni spanec. 8.20 je kazala ura in z vajeno kretnjo sem jo prestavil na 6.20.

Ta metoda je zelo funkcionalna in se je često poslužujem. Blagodejno vpliva na počutje in vest. Včasih jo prestavim tudi naprej, včasih korigiram kar koledar, za dan, dva tudi već, če je udobno. Zakaj pa ne, čas je moj in relativen in z njim počnem kar mi paše.

No, konkretno na današnji gospodov dan (gospod sem v tem primeru jaz), je bila škoda že storjena, razbudil sem se in protokol se je sprožil. Kopalnica, kava, selitev v delovno posteljo, Facebook, ene par pasians, spletne kamere ... pa bi res nekam šel. Kar solo, vsi delajo ali pa so po službah. Ne vem še kam in kako ampak bajk, smuči, cepine v avto, še v Hofer pa na pumpo in ob uradnih 11h, shodim s parkinga v Vratih.

Par avtov je še bilo. Snega ni videti, je pa šel en Avstrijec s kamendilamiimprovizirat proti Luknji.
Prevčev izstopBele platiAja, včasih smo se z avstrijskimi ts pozdravljali s grüß gott, servus, živjo ali brdan, ta pa se je prijazno nasmehnil in rekel "Tom". Odzdravil sem s "Tom", se namuznil in odšla sva vsaksebi.

Na vstopu v "Slovensko" razočarano ugotovim, da mi je umanjkala ena dereza - leva. Ampak sem nanjušil, da so razmere v steni naštimane genau za desno derezo in izkazalo se je, da se za mix ta kombinacija (že preizkušeno) kar obnese.
Z "boso" nogo malo brcaš, z ozobljene pa otrkavaš "cokle". Vreme: Šajba, vroče. Razmere: Spremenljive, sprejemljive. Nč, pol se parkrat podričaš čez Prag, spiješ kofe v piceriji s prekrasno kelnarco in ugotoviš, da časa ne moreš prelisičiti.
Kakorkoli, en dan iz omejene zaloge sem porabil, ampak ful meni na kožo.

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije