Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

107 dni Alp

  ...03.2017
Kinodvorana grad Rače | O predavanju (PDF) 
 

sobota, 18. marec 2017, ob 05:28, Matej Šnuderl, ogledov: 417

PD Fram vabi na predavanje Igorja Gruberja o pohodu po Rdeči poti/Via Alpina, ki bo v ponedeljek, 20. marca, ob 19. uri v kinodvorani gradu Rače.

Predstavljamo vam resnično zgodbo, ki vas bo navdušila, vam izprašala srce, ki vas bo s čudovitimi fotografijami ponesla v enkratni alpski svet. Morda vam bo celo vlila željo in pogum, da bi tudi sami uresničili kakšne svoje sanje.

Poleti 2015 je Igorju Gruberju uspelo uresničiti svoje sanje in prehoditi Rdečo pot/Via Alpina od Monte Carla do Trsta. V 107 dneh je prehodil 2.640 kilomewtrov in se povzpel za 140 kilometrov. Na poti so ga spremljali 14-kilogramski nahrbtnik in pet parov čevljev.

Svoje dogodivščine in spoznanja s te poti je strnil tudi v knjigo in DVD.
Z njima želi približati izkušnjo pohodništva na dolge proge oziroma veznega pohodništva prav vsakemu ljubitelju gora. Igor vam bo doživeto predstavil preizkušnje, izzive, ki jih je pot postavila predenj. Ob tem se ne ustavi le pri anekdotah in peripetijah, temveč vas popelje na čustveno in duhovno potovanje. Mnoge je na predavanjih po Sloveniji že nagovoril in navdušil.
Izkoristite izjemno priložnost in spoznajte njegovo zgodbo.

Oznake: KOL
eXTReMe Tracker