Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 02.11.16

GRS v dveh akcijah Slovenske novice
Predviden razvoj vremena

Ob 9.14 je na gozdni poti med Trzinom in Dobenem v občini Trzin obolela pohodnica. Reševalci GRS Kamnik so jo oskrbeli in pospremili do reševalnega vozila NMP Domžale. Oseba je bila prepeljana v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana.

Ob 7.46 se je v Idriji začela iskalna akcija pogrešane osebe. Pri iskanju so poleg policije sodelovali gasilci PGD Idrija, člani GRS Tolmin in vodniki reševalnih psov ZRPS Severnoprimorske in Notranjske regije ter vodniki reševalnih psov KZS Severnoprimorske regije. Pogrešana osebo so poškodovano našli na območju Kobalove planine. Do prihoda reševalcev NMP so ji nudili prvo pomoč, vendar je zaradi hudih poškodb umrla.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo v severovzhodnih krajih delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno, ponekod na zahodu tudi megleno. Predvsem na Primorskem in ponekod na Notranjskem bo občasno rahlo deževalo, proti večeru bo kakšna kaplja možna tudi v jugovzhodni in deloma osrednji Sloveniji. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Zvečer in ponoči bo prehodno rahlo deževalo tudi v jugovzhodni in deloma osrednji Sloveniji, dež na zahodu pa bo ponehal. Ponekod bo prehodno zapihal severovzhodnik.
V četrtek dopoldne bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.
V petek bo večinoma sončno z dopoldansko meglo po nekaterih nižinah. Jutro bo sveže.
V soboto bo na vzhodu delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, drugod pretežno oblačno. Sredi dneva se bodo na zahodu pričele pojavljati padavine, ki bodo do večera zajele osrednje kraje, v noči na nedeljo pa se bodo razširile nad vso državo.


Slovenske novice, 02.11.2016 10:24
Pretresljivo: pogrešano osebo so našli, a je umrla

IDRIJA – V torek ob 7.46 se je v Idriji začelo iskanje pogrešane osebe. Sodelovali so gasilci PGD Idrija, člani GRS Tolmin in vodniki reševalnih psov ZRPS severnoprimorske in notranjske regije ter vodniki reševalnih psov KZS severnoprimorske regije.

Pogrešana oseba je bila najdena poškodovana na območju Kobalove planine. Do prihoda reševalcev NMP ji je bila nudena prva pomoč, vendar je zaradi hudih poškodb preminila, poroča uprava za zaščito in reševanje. 

02.11.2016

Uporabljane oznake: Bilten | GRS | vreme | plaz | RAZ |sneg


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <|> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 
Vreme-on.net
Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]

s Kredarice

GRZS: povzetek Biltena URSZR

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27663

Informacije

Informacije