Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Reševalec razkril

Slovenske novice: FOTO: ... kaj so videli, ko so prišli do Janeza

»Halo, na Srebrnem sedlu sem, na koncu Zeleniških, z očetom sva se ..., on je ... , jaz sem ..., potem je pa padel v graben. Je neodziven, hrope, tudi sam sem poškodovan ... kdaj pridete? Se mudi,« so bile besede Janeza Slevca mlajšega.

KAMNIK – »Kar nekaj skokov in grabnov je bilo treba preplezati, da smo ga našli. Pogled ni bil prijeten. Pri prvi pomoči nas učijo, da medicinski laiki ponesrečenca lahko obravnavamo kot mrtvega samo, kadar so vidne poškodbe take, da niso združljive z življenjem. Žal tokrat niso bile,« je grozljiv prizor na Zeleniških špicah opisal Franc Miš, kamniški gorski reševalec, vodja intervencije. Podrobni opis intervencije so zapisali na spletni strani grs-kamnik.si.

Ves zapis si lahko preberete tukaj.

POVEZANE VSEBINE
V pripor! Džoni osumljen uboja očeta Janeza
• Očetu je glavo zdrobil s kamnom
• FOTO: Politik Janez po pretepu s sinom zdrsnil v prepad

Grozljive podrobnosti z Zeleniških špic

»Zazvoni telefon, na zaslonu se izpiše ReCo - Lj (center za obveščanje). Utrip se poviša. Vsi načrti, ki jih imam za popoldne bodo šli po vodi.
... v trenutku sem iz vsakodnevnega življenja postavljen v situacijo, ko sem odgovoren za ponesrečenca in reševalce.

»Center Ljubljana, imam čuden primer, dva poškodovana na Zeleniških špicah, vam vežem prijavitelja,« mi sporoči operater.

»Halo, na Srebrnem sedlu sem, na koncu Zeleniških, z očetom sva se ..., on je ..., jaz sem ..., potem je pa padel v graben. Je neodziven, hrope, tudi sam sem poškodovan ... kdaj pridete? Se mudi« mi pove prijavitelj.

20.09.2016 17:09
ŠOK | FOTO:
Reševalec razkril, kaj so videli, ko so prišli do Janeza

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije