Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Balansa slackline

David Debeljak: Slackerji in vsi, ki vas mika adrenalinska hoja na višini, vabljeni na edinstveno doživetje v Plezalni center Ljubljana - 27. februar

... tokrat skupaj s predavanjem Matica Noča o njegovi avanturi po Evropi.

PCL zimski indoor highline
Highline: 19.30 - 23.00 | Predavanje ob 21. uri

Matic je lani zaključil zadnji izpit iz matematike, imel poslovilni waterline session v Preddvoru in odšel na pot.
Najprej malo za zabavo na češke peščene stolpe, nato hodit po stolpnicah na Poljskem in z busom na francoski jug - trenirat za svetovni rekord v highlinu. Tako se je junija 2015 pričelo poletje, ko je s francozi treniral za svetovni rekord, preštopal kar nekaj kilometrov, sodeloval pri ustanovitvi prve mednarodne slackline zveze in še ogromno zanimivih reči, o katerih vam bo pripovedoval na predavanju.
Matic je trenutno najboljši slacker pri nas, z rekordom tako visoko kot nizko nad tlemi.

V lanskem letu je bil na treh highline dogodkih odziv izjemen, zato bi radi, da se nam ponovno pridružite pri hoji visoko nad tlemi. Tudi tokrat bomo del Velike plezalne dvorane spremenili v slackline poligon z napeto gurtno pod stropom velike dvorane in eno bližje tlem, za ogrevanje. Vse, ki se boste opogumili v lovljenju ravnotežja na višini, bomo pred globokimi padci zavarovali z varovanjem od zgoraj. Vsi adrenalina željni boste tako lahko brezskrbno, z bolj ali manj tresočimi nogami, premagovali nekaj centimetrov širok zibajoč najlonski trak pod stropom, obdan z množico grifov.
Po highlinu bo mogoče hoditi tudi med predavanjem in seveda vse do zaprtja centra.

Vstopnina: 7 EUR – v vstopnino je vključena tudi ena pijača po izbiri v Grif baru.
Ob vstopu bo potrebno izpolniti prijavnico za highline in prejeli boste kuponček za gratis pijačo.

Brez plezanja seveda ne gre, zato se bo tudi ta dan plezalo do konca. Od 18. ure dalje bo del velike dvorane zaradi postavljanja highlina sicer zaprt, na ostalih stenah v veliki dvorani in v ostalih dvoranah pa bo mogoče normalno plezati ves čas trajanja dogodka
Ko bo za hojo po traku in plezanje zmanjkalo koncentracije, bo poskrbljeno za izvrstno glasbo in prijetno druženje v Grif baru.

17.02.2016
27. feb PCL zimski indoor highline + predavanje

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije