Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Izobraževanje

Posavski alpinistični klub - Martin Bedrač: ... za urejanje in objavo vsebin na klubski spletni strani

V PAK-u se dogaja!
Kar naprej in vedno več! Šola športnega plezanja, alpinistična šola, krožki, tekme, odprave, skupne ture in tabori, delovne akcije, klubske zabave in druženja, plezanje v naših in tujih gorah, plezališčih ... Ljudje prihajajo in odhajajo, nekateri pa le ostanejo in soustvarjajo zgodovino kluba ter posavskega plezanja še naprej.

PAK je že zdavnaj prerasel ozke okvire kluba in je dejansko že nekakšna inštitucija plezanja v Posavju. Še več, postaja inštitucija aktivnega preživljanja prostega časa v naravi. Prepoznavnost kluba raste. Nismo več neki čudaki, ki hodijo naokoli s štriki in se vesijo po skalah. Plezanje je postalo rekreacija, je šport, je način življenja in klub nas vse združuje.

Žal gre veliko dogodkov v pozabo, če jih pravi čas nekje ne zabeležimo. Vsako leto sicer izdamo bilten s pregledom delovanja kluba v prejšnjem letu, a ga bo verjetno kmalu nadomestila spletna stran, saj kot arhiv in predstavitev delovanja kluba ponuja neprimerno več možnosti. Predvsem je vedno dostopna, najde nas lahko kdorkoli na spletu, ni omejena s številom vsebin, možno je iskanje po vsebinah, v navezi s socialnimi omrežji pa postane močno orodje za samopromocijo.

O tem in še čem bo tekla beseda na izobraževanju, ki ga bom izvedel v četrtek, 26. 11. 2015, ob 19. uri, v MC Krško (v klubskih prostorih ali pa v eni od predavalnic).

Spoznali boste bogato paleto možnosti za urejanje in objavo vsebin na spletni strani, vendar to sploh ni vse. V klubu uporabljamo tudi posebne aplikacije za lažje vodenje aktivnosti na klubu, klub ima odprt račun na Facebooku, na voljo imamo spletno shrambo za izmenjavo veliko in velikih datotek, celo elektronsko knjigo vzponov imamo! Ne bo nam dogčas.

Veliko priprav je potrebnih za takšno izobraževanje, zato vas prosim za zanesljivo udeležbo.

Vabilo po e-mailu sem poslal vsem trenutno bolj aktivnim članom, vendar ste vabljeni prav vsi člani kluba.

Ker ne vem, koliko vas dejansko bo, lepo prosim, če mi do torka, 24.11.2015, potrdite udeležbo na izobraževanju. Lahko na mbedrac@hotmail.com ali 051 220 741. LP, Martin Bedrač

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27633

Informacije

Informacije