Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Izleti, obvestila - 01.11.15

Večer v nedeljo, Izleti - fit: PD Miklavž na Dravskem polju - Športno društvo Studenec Cankova - Tekaško društvo Vzpon

PD Miklavž
14. november: Pohod po Levstikovi poti (Litija - Čatež). Prijave za izlet sprejema do 12. 11. in vodi Franc Kocbek, 031 644 531.
15. november: Slivnica-Mariborska koča. Prijave za izlet sprejema do 13. 11. in vodi Stojan Ekart, 031 457 328.

Pohod prijateljstva
Športno društvo Studenec Cankova
priredi v soboto, 31. oktobra, evropski pohod prijateljstva na jugozahodnem delu Goričkega. Udeleženci se zberejo do pol desete ure dopoldne pri gederovskih gasilcih. Krožna ravninska pot, dolga 15 kilometrov, vodi čez nekaj obmejnih avstrijskih vasi in nazaj čez Korovce do Cankove.

Juriš na Apnico
Tekaško društvo Vzpon
bo v mesecu novembru vsako nedeljo (to praznično prvič) organiziralo tekaški vzpon na Apnico. Dolžina proge je 4,5 km in ima 630 višinskih metrov. Dobivali se bomo ob nedeljah ob 9. uri. Za tople napitke in priznanja bo poskrbljeno. Vsako nedeljo bodo nagradili prve tri z bonom za kavo in slaščico v Caffe Picantu v Rušah. Namen akcije so rekreacija, druženje, gibanje in tek v naravi. Proga je planinska in markirana. Startali bodo pri Kmetijski zadrugi Ruše. Vsako nedeljo bosta udeležence na Apnici čakala čaj in čokolada oziroma piškotek. Dogodek je rekreaktivnega značaja, časi se ne merijo. Pa vendar bo cilj vsakega udeleženca, da v čim krajšem času pride na Apnico. Tisti, ki se bo vzpona udeležil vsak štirikrat, na koncu prejme spominsko priznanje.

Vecer.si 01.11.2015

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27637

Informacije

Informacije