Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Prvenstvo

osnovnih in srednjih šol Ljubljane v športnem plezanjubo od 15. do 17. junija v Urban Roofu

Otroci zastopajo svoje šole, prijavijo jih učitelji športne vzgoje (lahko pa to uredijo tudi starši) - na info@urbanroof.si pošljejo ime, priimek in datum rojstva tekmovalca ter šolo, katero obiskuje.

Kategorije
• učenci in učenke – letnik 2000 in 2001,
• učenci in učenke – letnik 2002 in mlajši.
• dijaki in dijakinje

Kvalifikacije: V kvalifikacijah je na voljo deset različnih balvanskih smeri, ki so ovrednotene s številom točk glede na težavnost. Ob uspešno preplezanih vseh kvalifikacijskih balvanih lahko tekmovalec skupno prejme največsto točk. V kvalifikacijah ima vsak tekmovalec na voljo tri poskuse na posameznem balvanu.
Vrstni red tekmovalcev v kvalifikacijah je naključen. Pri točkovanju se upošteva samo pravilno preplezana balvanska smer. V kolikor ima več tekmovalcev po kvalifikacijah enako število točk, o mestu oz. prehodu v finale odloča bonus balvan, za katerega ima vsak tekmovalec na voljo dva poskusa.

Finale: Najboljših šest iz kvalifikacij se uvrsti v finale – vrstni red je obraten doseženemu rezultatu v kvalifikacijah.
V finalu imajo tekmovalci na voljo tri balvanske smeri in za vsako tri poskuse. V primeru, da ima več tekmovalcev v finalu enako število točk, se upošteva število poskusov. V primeru, da je tudi po slednjem rezultat dveh ali več tekmovalcev izenačen, se doda dodatni finalni balvan.

Vir: Friko.si

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije