Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vodiška

TKO Kranj - Dani Benedičič: Odločili smo se za vzpon na Vodiško planino s štartom iz Krope. Vzpon je nekaj drugačnega,

26. 4. 2015 - Jelovica. Žal z naše strani prevečkrat zanemarjena, saj na videz ne ponuja nekih MTB (ok, izjema je XC) doživetij, ampak ko enkrat vidiš kaj ponuja, planota pokaže svoj potencial.
Odločili smo se za vzpon na Vodiško planino s štartom iz Krope. Vzpon je nekaj drugačnega, poteka večinoma po dokaj položnem makadamu in gre precej naokoli (obstajajo tudi alternative vzpona, ampak so precej strmejše). Cesta je, z izjemo prvih nekaj kilometrov, precej neobljudena in ... dolgočasna. Razen na enem ali dveh delih ne ponuja kakšnih razgledov, večinoma si med drevesi, kar je super za tisti čas, ko sonce pokaže svojo moč. Zaradi težav s kolkom, ki jih imam v zadnjem času, smo za vzpon porabili malce več časa - ok. 2,5 ure.
V Partizanskem domu smo se okrepčali, potem pa odšli proti spustu, nevedoč kako naj bi zgledal ali kje poteka. Lahko rečem, da je en lepših spustov, kar sem jih vozil ... edino malo daljši bi bil lahko, sicer pa ponuja vse - od singlc, flowa do detajlov, kjer smo se nekaj časa zamudili in ujeli utrinke ture!

  29.04.2015

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije