Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pakla je zakon!

AO Tržič: Pa je spet padla Pakla! Tokrat nas je bilo kar 18, kar pomeni veliko nasmejanih obrazov in dobre volje.

Približno polovica nas je prišla v četrtek, 16. aprila, zvečer in smo lahko v petek že plezali. Ostali pa so prišli v petek dopoldan oz proti večeru. Kot se za spodobi smo turo zaključili ob dobri hrani on pivu pri Dinku.
V soboto nam vreme ni bilo ravno naklonjeno, tako da smo ta dan prebili v kampu pod streho. Pa je prišel še zadnji dan. Vsi smo se odpravili v kanjon, kjer nas je kar dobro prepihalo, ko pa smo odhajali se je veter umiril in sonce je pokazalo svojo moč. Na žalost pa smo na tem soncu morali pakirati za odhod.
Družba in vzdušje je bilo zares odlično, le vreme bi lahko bilo boljše.

Janez Primožič in Matic Mohorč sta plezala Pero in Veliki čekič, Danaja, Turinger weg in Karabore, vse v Stupu. Vojko Golmajer in Janez Štefe sta splezala Severno rebro, dva raztežaja Šaleške s prestopom v Trik, Abzajl pisto, Danajo in Karabore. Tuši in Janez Ambrož sta bila uspešna v Danaji in Thüringer weg, Janez Križnar in David Babič sta ponovila Centralni kamin, Akademsko in Karabore. Iztok Tomazin in Metod Gradišar sta plezala Švicarsko v kombinaciji z Bridom za veliki čekič, Perota in Danajo, dohtar pa je opravil še nekaj solo vzponov: Severno rebro (original), Severni greben, kombinacijo Spitbull-Nosorog, Severno rebro z direktnim izstopom, Bele plate in Oliverja Dragojevića. Slavc Rožič in Samo Hafner sta otvorila sezono s Karaborejem, v 2. R Diagonalke spoznala resnico in za konec splezala Nosoroga. Nejc Klemenčič, Tomaž Rozman in Klara Kotnik so povezali Severno rebro in Akademsko, Nejc je s Tomažem splezal še Pero. Matija Perko in Gorazd Bokšan sta splezala Smer Oliverja Dragojeviča in Oprosti mi pape v Velikem Vitreniku, skupaj s Klaro Kotnik pa so splezali še Smer Josipa Debeljaka v Kuku od Tise.

Informacije zbral: Nejc Klemenčič

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27538

Informacije

Informacije