Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pogrešan zmajar

Delo: Nazadnje so ga videli včeraj okoli 17. ure nad vasjo Gozd. 

Tržič − Policijska postaja Kranj že od včeraj zvečer išče jadralnega zmajarja, 50-letnega moškega, doma iz okolice Ljubljane.

Včeraj okoli 15. ure je vzletel iz vasi Gozd nad Križami v občini Tržič. Po zbranih podatkih je nato menda odjadral ob grebenu Karavank v smeri Jesenic. Nazadnje so ga videli okoli 17. ure nad vasjo Gozd.

Pogrešani je visok 183 cm, težak okoli 90 kg, oblečen v zelene hlače in črno vetrovko. Na glavi je imel čelado, obut je bil v športne copate. Jadralno padalo je črne barve, pri sebi je imel še varnostno padalo zelene barve.

Policisti prosijo vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njej, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Policisti so pogrešanega zmajarja že včeraj iskali tudi s pomočjo helikopterja, iskalno akcijo pa nadaljujejo tudi danes.


Vecer.com: Na Gorenjskem pogrešajo jadralnega zmajarja

Na Gorenjskem od včeraj zvečer iščejo jadralnega zmajarja, 50-letnega moškega iz okolice Ljubljane. Okoli 15. ure je včeraj vzletel iz vasi Gozd nad Križami v občini Tržič. Po zbranih podatkih naj bi bil nato odjadral ob grebenu Karavank v smeri proti Jesenicam. Nazadnje so ga videli 17. ure nad vasjo Gozd.

Visok je 183 cm, težak okoli 90 kilogramov, oblečen v zelene hlače in črno vetrovko, na glavi je imel čelado, obut pa je bil v športne copate. Jadralno padalo je črne barve, pri sebi je imel še varnostno padalo zelene barve. Policisti prosijo vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njej, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Včeraj so pogrešanega zmajarja iskali tudi s pomočjo helikopterja, iskalno akcijo danes nadaljujejo. (spletno uredništvo)
 

  23.04.2015 09:45
Pogrešan jadralni zmajar


Fotografija je simbolična. Foto: Leon Vidic/Delo

 

Vecer.si 23.04.2015

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27537

Informacije

Informacije