Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na 20. slovenskih dnevih knjige

vas Planinska založba PZS pričakuje z vrsto sejemskih ugodnosti - Letos na Stritarjevi ulici v Ljubljani,

... ki od Prešernovega trga vodi proti Mestni hiši. Vabljeni, da nas obiščete vse do petka, 24. aprila. Knjižni seje m je odprt vsak dan od 10. do 20. ure.

Fotografije Manca Čujež 

Planinska zveza Slovenije se na knjižnem sejmu predstavlja z izdelki Planinske založbe in Planinskim vestnikom - le še prgišče nagrad (nahrbtnikov in pohodniških palic) čaka nove naročnike, zato velja pohiteti z odločitvijo, da najstarejša še izhajajoča slovenska revija postane tudi vaša spremljevalka na planinskih in dolinskih poteh.

Izdelke Planinske založbe PZS - vodnike, zemljevide in leposlovje - je mogoče kupiti po posebnih sejemskih cenah s popusti do 60 %. Da ne boste v dilemi, katere zemljevide že imate, vam predlagamo, da pred obiskom sejma preverite, kateri vam manjkajo oziroma so zastareli. Vrsta knjig je na voljo le za 3 €. Pri vsakem nakupu prejmete knjižno darilo.

09.04.2015 10.30
 


Troje planinskih vodnikov je po posebej ugodni ceni:
- Posavsko hribovje (Marjan Pergar) 4,99 €,
- Po gorah severovzhodne Slovenije (Milan Cilenšek in Viktorija Dabič s sodelavci) 4,99 €,
- Karavanke (Klemen Janša) 9,99 €.

Prednaročilo za vodnik Julijske Alpe: Skupini Mangarta in Jalovca Jožeta Draba se je končalo, bo pa novi vodnik po promocijski ceni na voljo na Planinski noči knjige v četrtek, 23. aprila, ko na sedežu PZS v Ljubljani v družbi avtorjev predstavimo še vodnik Gorazda Goriška Razširjena slovenska planinska pot, novembra 2014 izbran za najlepšo slovensko poljudno knjigo, ter se v pogovoru s člani uredniškega odbora Planinskega vestnika Vladimirjem Habjanom, Ireno Mušič Habjan, Dušanom Škodičem in Emilom Pevcem poklonimo 120-letnici najstarejše slovenske revije. Prisrčno vabljeni!

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije