Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pohod in razstava

Novi tednik Celje: Pohod z baklami / Pot na goro - razstava

Pohod z baklami

SOLČAVA - Planinsko društvo Solčava in Krajinski park Logarska dolina sta v soboto, 20. decembra, pripravila že tradicionalni Zimski pohod z baklami.

Kljub temu da ni bilo snega, se je ob 17. uri, ko se je že stemnilo, pri domu planincev v Logarski dolini zbralo lepo število udeležencev, ki so v zameno za 5 evrov dobili pijačo dobrodošlice, baklo in toplo malico. Od tam so se pohodniki v soju bakel, ki so jim osvetljevale pot, odpravili proti koncu Logarske doline, kjer so organizatorji pripravili krajši animacijski program in osvetlitev slapa Rinka, sledila je zabava ob živi glasbi.


Pot na goro

NAZARJE - Planinsko društvo Nazarje in Muzej gozdarstva in lesarstva Vrbovec sta v prostorih omenjenega muzeja pripravila razstavo, ki sta jo poimenovala Pot na goro = skrb za goro.

Na razstavi si lahko obiskovalci ogledajo planinske fotografije, ki jih je komisija izbrala med prispelimi na natečaj, ki ga je razpisal Odsek za varstvo gorske narave pri Planinskem društvu Nazarje. Natečaj je bil organiziran v okviru obeležitve 15-letnice Planinskega društva Nazarje in ob mednarodnem dnevu gora, ki ga obeležujemo 11. decembra.


 

  24.12.2014

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27663

Informacije

Informacije