Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

V petek, 12.

... decembra 2014, ob 19. uri prične praznovanje prvega rojstnega dne Plezalnega centra Ljubljana

ROJSTNODNEVNA PLEZALNA DIRKA

365 dni se je zavrtelo naokrog skoraj z nadzvočno hitrostjo in v čast prvemu rojstnemu dnevu našega in vašega plezalnega centra, smo pripravili darila oziroma nagrade, ki si jih lahko priplezate v tednu od 8. do 11. decembra 2014. Kako? Z dirkanjem po naših stencah, seveda!

...12.2014

Z nami bo simpatična Natalija Gros, ki nam bo pomagala zaključiti dan na najlepši možen način – z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad za tekmovalce Rojstnodnevne plezalne dirke, Plezalne tekme za otroke in mladino ter majčk srečnim dobitnikom v nagradni igri Majčkolov.
V Grif baru bodo založili mize z dobrotami iz njihove bogate ponudbe.
Na stopniščni galeriji in v avli v prvem nadstropju bomo slovesno odprli novo fotografsko razstavo najboljših fotografij iz foto natečaja, ki smo ga izvedli ob otvoritvi plezalnega centra.
Za piko na "I" bomo postregli s torto velikanko (veliko za kar 200 sladkih kosov), ki jo bomo do zadnjega koščka razdelili med vse prisotne. S pihanjem svečke na torti bomo proslavili uspešen začetek ter nazdravili čim lepši prihodnosti plezalnega centra.

Za hud in nepozaben rojstnodnevni žur bodo z večernim koncertom poskrbeli člani skupine Panda z novo pevko Nino Bauman.

Na zabavo vabimo plezalce iz vseh koncev in krajev! Več nas bo, bolj bo prvi rojstni dan plezalnega centra razigran in nepozaben!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije