Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na sejmu

Narava-zdravje tudi stojnica Planinske zveze Slovenije

Prihodnji teden, od četrtka 13. do nedelje 16. novembra, bo na Gospodarskem razstavišču 45. sejem Narava-zdravje, ki promovira zdrav življenjski slog.
Pri tem ni pomembno le, kaj jemo in kako se gibljemo, pač pa tudi, kako bivamo in kakšen je naš odnos do okolja. Sejem nagovarja s svojimi vsebinami vse generacije, spodbuja jih k ozaveščenemu odločanju in izbiranju. Seznanja jih s pojmi, kot so trajnostno, ekološko, naravno idr.

Prireditev se je v desetletjih razvila iz gobarske razstave, ki so se ji kasneje pridružili še ponudbi s področij vrtnarstva in sadjarstva. Že nekaj let pa je to sejem, ki promovira zdrav življenjski slog. Aktualne vsebine, ki jih ponujajo posamični sklopi – Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje – privabijo vsako leto več obiskovalcev.
Letos na sejmu sodeluje tudi Planinska zveza Slovenije s sejemsko ponudbo planinskih knjižnih edicij in Planinskega vestnika. Sodelujemo tudi pri programu s predavanjem mag. Draga Dretnika z naslovom Ravnanje z vodnimi viri in odpadnimi vodami.
Na ploščadi pred Gospdarskim raztaviščem bo postavljen plezalni stolp, za varnost bodo poskrbeli izkušeni športni plezalci.

Vir: PZS.si 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije