Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novi načelnik

Komisija za planinske poti PZS - Klemen Petek: ... je dosedanji načelnik Igor Mlakar

V petek, 17. oktobra, je bil v prostorih podjetja Krka d.d. v Ljubljani Zbor markacistov, ki se ga je udeležilo 94 delegatov, ter 21 ostalih udeležencev. V imenu PZS je zbrane nagovoril podpredsednik PZS Tone Jesenko, in se prisotnim zahvalil za vse opravljeno prostovoljno delo na planinskih poteh.

Po izvoliti delovnega predsedstva, za predsednika je bil izvoljen Bogdan Seliger - PD Horjul, za člana pa Marjana Jelen - PD Medvode in Marjan Mally - PD Poljčane, in potrditvi dnevnega reda, je v imenu KTK PZS prisotne pozdravil Jože Rovan.
Poročilo Verifikacijske komisije, ki je na podlagi oddanih pooblastil ugotovila, da je zbor sklepčen, saj je na zboru prisotnih več kot polovica delegatov, je podal njen predsednik Bogomir Soban - PD Ajdovščina.
Delegati so v nadaljevanju potrdili poročilo o delu KPP za leto 2013, Pravilnik komisije za planinske poti, in program dela KPP za leto 2015.

Osrednja točka zbora pa so bile volitve načelnika IO KPP PZS, za mandatno obdobje 2014 - 2018. Za načelnika je bil izvoljen edini kandidat, in dosedanji načelnik Igor Mlakar - PD Bovec, na njegov predlog pa je zbor potrdil naslednje člane IO KPP PZS: Bogdan Seliger - PD Horjul, Marijana Jelen - PD Medvode, Maksimiljan Kotnik - PD Dravograd, Gabrijel Podobnik - PD Cerkno, Jurij Videc - PD Laško, Stanislav Vidovič - PD Kočevje, Uroš Vidovič - PD Ptuj, Boštjan Gortnar - PD Medvode. Novi - stari načelnik se je delegatom zahvalil za zaupanje, svojo funkcijo pa bo skušal opravljati po svojih najboljših močeh v dobrobit planinskim potem.

Klemen Petek

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije