Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Namizni nogomet na Triglavu

Srce me povezuje: 2 slovenska kluba namiznega nogometa Blisk ter Piknog sta se odločila za neverjeten podvig. Prvič bo na Triglavu slovel namizni nogomet!

Vabljeni vsi navdušenci in navijači tovrstnega športa, da se pridružijo za vzpodbudo ali preizkusijo kak del poti v vlogi nosačev.

20. september 2014, ob 4.00 uri, do 21. september 2014
Kraj dogodka: Triglav

Za več info: Boštjan Toman: 031 879 846 ali Matevž Jeras: 031 518 885

Srce me povezuje: Stičišče NVO Osrednje Slovenije
Namizni nogomet na Triglavu

Moja občina - Lukovica:
Namizni nogomet na Triglavu

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

4 komentarjev na članku "Namizni nogomet na Triglavu"

Bojan Turšič,

Ko bom prespal pod macesnem nad Sedmerimi, bom nadzorniku TNP plačal . . . ko bom pozimi vrh gore na snegu postavil šotor, da užijem samoto v njeni prvobitnosti, bom plačal . . . da ne govorim, kaj bi šele bilo, če bi se v Tamar podal z vozilom in ne peš . . .

Ampak nogomet !!! upam, da je vsaka "ekipa" imel vsaj ducat navijačev in da je imel vsak navijač vsaj navijaško zastavo ,ragljo in petardo ali dve . . .

. . . adijo pamet, stara kurba, adijo svet . . .

( Lačni Franz )


Marjeta Štrukelj,

To ni norčevanje iz simbola slovenskih gora, ampak norčevanje iz nas, ki ljubimo gore. Sobivanje gornikov je dorečeno z načinom obnašanja. Na tem koščku naše zemlje pa očitno lahko vsak počne kar hoče za pet minut samopromocije. Res ni nobene črke zakona, ki bi take tičke ugnala v kozji rog? Etika pa te fore ne zaležejo prida, saj pravzaprav tudi etični kodeks globaliziranih planincev šepa in se opoteka po temačnih pozabljenih grapah. Kar pa je že večji problem od (k sreči napovedane) nogometne odisejade. Žal mi je vseh normalnih planincev, ki se bodo ta dan vzpeli na Očaka in bodo prisiljeni v cirkusu doživeti trenutek, ki bi bil brez..., ah! Razumnemu bo kar dovolj...


Heinrich Blagne,

Vse takšne "podvige" je možno razumeti zgolj na en način. In ta je -norčevanje iz simbola Slovenskih gora.


Magda Papić,

Očitno bo treba poleg vremenske napovedi zdaj preverjati tudi, če morda ta dan ne bom naletela na procesijo, ki bo na vrh vlekla npr. mizo za pingpong. Pa ne samo zato, da bi se izognila zapletom med potjo, ampak predvsem zato, da bi imela možnost doživeti trenutek na vrhu v miru, ponižnosti in spoštljivosti do gora. (kar se pač ob že sicer množičnem obisku sploh da). Morda pa ne bi bilo slabo razmisliti, da bi v pravila obnašanja v gorah, napisali še to, zakaj v gore sploh hodimo. Včasih je bilo to vsem jasno brez pisanih pravil.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije