Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Drugi Tončkov dan

v organizaciji Komisije za planinske poti PZS bo v soboto, 5. julija 2014, na Postojnskem

Posvečen bo spominu na dolgoletnega načelnika Komisije za planinske poti in podpredsednika PZS Toneta Tomšeta, ki nas je prezgodaj zapustil junija 2012.
Lansko leto smo uspešno izpeljali prvi Tončkov dan, ko smo markirali odseke Slovenske planinske poti v okolici Vršiča, kar nam je vlilo poguma, da se spet srečamo in naredimo še več dobrega.

Namen dneva je združiti prijetno s koristnim. Ta dan se bodo obnavljale planinske poti na območju Kolovrata in Matajurja, poleg tega pa je pomembno tudi druženje, ki bo sledilo delovni akciji.
Letos poleg markacistov PZS, markacistov pripravnikov in inštruktorjev iz celotne Slovenije na dan prisrčno vabimo tudi ostale strokovne kadre PZS (vodnike PZS, varuhe gorske narave, alpiniste ...).

Vse zainteresirane prosimo, da zaradi lažje organizacije dogodka svojo udeležbo na akciji obvezno prijavijo do torka, 1. julija 2014, pri strokovnem sodelavcu KPP PZS Klemnu Petku: klemen.petek@pzs.si ali na tel: 01 43 45 683. Pri prijavi je potrebno obvezno sporočiti datum rojstva, ta podatek je potreben za ureditev zavarovanja, ter kontakt (elektronski naslov), na katerega želijo prejeti dodatne informacije v tednu pred dogodkom.

Akcija se bo začela ob 7. uri zjutraj. Predvidevamo več zbirnih mest, na katera bomo razporedili prijavljene glede na potrebe in obseg dela na posameznem območju.

Na zbornem mestu bodo prijavljeni prejeli malico in barvo za markiranje, s seboj pa naj prinesejo osnovno opremo za markiranje, vključno z orodji za sprotno čiščenje poti (škarje, žage, ipd.).

Udeležencem (voznikom) na akciji bodo povrnjeni potni stroški, v kolikor bodo v avtomobilu vsaj štirje potniki. Vse podrobne informacije boste prijavljeni prejeli naknadno.
Po koncu akcije, ob 16. uri, bo potekalo srečanje in pogostitev vseh udeležencev akcije.

V primeru slabega vremena, bo dogodek odpovedan, o čemer boste prijavljeni predhodno posebej obveščeni.

Pričakujemo vas v čim večjem številu.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27532

Informacije

Informacije