Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vsi na kolo za zdravo telo

Večer, Maribor: V soboto, 31. maja (če bo na ta dan deževalo, pa v nedeljo, 1. junija), bo po Mariboru in okolici potekal 6. Europarkov kolesarski maraton

Startnih mest bo več, cilj za vse sodelujoče bo pri Europarku v Mariboru. Za maraton je nujna predhodna prijava (za odrasle je prijavnina štiri evre, za otroke dva evra), s prijavnino zbran denar bodo organizatorji podarili Domu Danice Vogrinec v Mariboru.
Več informacij je na voljo na spletni strani www.europark.si, v informacijski pisarni Europarka po telefonu (02) 320 82 10 ali po mobitelu 041 775 175 (Bojan Šušteršič). Prijavnice je treba oddati do četrtka, 29. maja.
V Mariboru bo start izpred Europarka za udeležence Mariborske rekreativne poti, dolge 40 km, ob 9. uri in za udeležence družinske poti (okoli 15 km, poteka po levem in desnem bregu Drave) ob 10. uri. V Šentilju bo start ob 9. uri izpred Zoky's puba, udeleženci bodo do Europarka v Mariboru prekolesarili 28 km po Jadranski kolesarski poti. Iz Lenarta bodo proti Europarku startali ob 9. uri izpred zgornje osnovne šole in kolesarili čez Slovenske gorice (29 km v eno smer), s Ptuja prav tako ob 9. uri izpred kolesarskega centra Bike Ek (Ulica heroja Lacka 9), čaka jih 24 km dolga Dravska kolesarska pot. V Slovenski Bistrici se bodo kolesarji podali na pot ob 9. uri izpred gradu, do Maribora bodo po Jadranski kolesarski poti morali premagati 39 km. Krajša pot čaka tiste, ki bodo proti Europarku krenili iz Ruš. Startali bodo ob 10. uri izpred Športnega parka v Rušah in po Dravski kolesarski poti prevozili 18 km.
Organizatorji bodo poskrbeli za vodenje in tehnično pomoč med kolesarjenjem, za malico in pijačo, za otroke in odrasle bodo pripravili zabavni program in na koncu še žrebanje privlačnih nagrad. (mbk)

Vecer.si 29.05.2014

 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije