Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Črna nedelja za slovenske padalce

Slovenske novice: ... strmoglavili so kar trije  Večer

Eden je pristal na smreki, drugi pa padel v Kramarjevo gubo. Padalka jo je odnesla brez poškodb.

NOVA GORICA, TRŽIČ – Lepo nedeljsko vreme je v naravo privabilo tudi številne padalce, a so se v zadnjih nekaj urah zgodile tudi nesreče.

Okoli 14. ure je pri Novi Gorici padalka padla pred naseljem Trnovo, a se pri tem ni poškodovala. Nekaj minut pred 18. uro je pod vzletiščem v Gozdu jadralni padalec pristal na smreki.

Padalec naj bi padel, a ga niso našli
V občini Tržič, natančneje v Podljubelju, naj bi strmoglavil še en padalec, ki naj bi po podatkih uprave za zaščito in reševanje padel v Kramarjevo gubo. Kot nam je povedal tiskovni predstavnik PU Kranj Bojan Kos, padalca iščejo tri skupine reševalcev, ki so pregledale območje, kjer naj bi padalec domnevno strmoglavil, a ga do zdaj niso našli, ni pa niti zanesljivih podatkov, da je padalec sploh padel.

A. K.


Gorski reševalci iščejo padalca, ki bi naj včeraj strmoglavil

Vecer.com, Črna kronika: Na območju Kramarjeve gube na Podljubelju naj bi strmoglavil padalec

Gorski reševalci so pregledali območje, vendar včeraj našli niso ničesar, zato bodo iskanje nadaljevali danes. Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje bi naj padalec strmoglavil včeraj ob 17.17, na področju Kramarjeve gube.

Včeraj so gorski reševalci iz GRS Tržič pregledali območje, vendar našli niso ničesar, zato so s pregledom in zbiranjem obvestil ob 20.30 zaključili. (spletno uredništvo)
 

 

30.03.2014

 

 

Vecer.si 31.03.2014

Fotografija je simbolična

Arhiv Pac Sports
 

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27639

Informacije

Informacije