Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Občni zbor PD Jesenice

   Železar

 

 22.02.1964

Jlib.si

 

sobota, 22. februar 1964, ob 10:43, Boris Štupar, ogledov: 846

Železar (1964): V soboto, dne 22. februarja bo ob 19. uri v dvorani pri Jelenu občni zbor PD Jesenice, ki bo potekal v znamenju razprav o graditvi novega Tičarjevega doma na Vršiču.

Dom je sedaj pod streho in v grobem zgrajen, potrebno pa ga bo v letošnjem letu še dokončno izdelati in opremi ti. To bo zahtevalo od PD veliko naporov, posebno od novega upravnega odbora. Upravni odbor nalogam ne bo kos, ker ima z ozirom na položaj postojank že itak mnogo tekočega dela. Zato bi bilo prav, da bi planinci prav sedaj, v tej fazi gradnje, pomagali upravnemu odboru z raznimi predlogi in nasveti, kajti z dobro organizacijo lahko prihranimo pri delu marsikaj truda.

Čim večja prisotnost, čim več dobrih in konstruktivnih predlogov na občnem zboru, bodo pripomogli, da bomo že letos iz polnili veliko nalogo, ki smo si jo zadali ob 60-letnici planinskega društva. Dogradili bomo dom na Vršiču in v tem delu Julijcev pridobili zelo potrebno novo postojanko z večjimi in udobnejšimi zmogljivostmi. To naj bo v letošnjem letu naš cilj, to naj bo osnova vsem našim akcijam in vsem našim programom. V tem bomo morali sodelovati prav vsi, vsi, ki želimo napredek planinstva, vsi, ki želimo v gorah prijet no bivanje in počutje. To naj bo tudi osnovna nit razgovorov in razprave na sobotnem 61. rednem občnem zboru. Vabimo vse planince, da se občnega zbora v čim večjem številu udeležijo, da sodelujejo v razpravi in s tem pripomorejo, da bomo zagotovo in lažje izpolnili naloge, ki smo si jih zadali že lani ob 60. Obletnici.

Železar, 22. februar 1964

 

eXTReMe Tracker