Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Sporoči lokacijo

Nova slovenska aplikacija namenjena hitremu in natančnemu sporočanju z mobilnim telefonom (Android)

Davor Hafnar sporoča: Tudi nevešč uporabnik lahko z njo z nekaj ali celo z enim samim klikom pošlje svojo GPS lokacijo prek SMS na izbrano ali prednastavljeno številko. Če Android uporabljate v slovenščini, bo v slovenščini tudi aplikacija.

Sporoči lokacijo (v angleški različici Lost Rescue) za svoje delovanje ne uporablja internetne povezave (potrebuje le telefonski signal in pogled na odprto nebo) in je zato še posebej koristna za planince in vse, ki bi utegnili na odročnih predelih zaiti v težave.

Aplikacija (več o njej) je na voljo povsem brezplačno, brez reklam in brez sledenja njene uporabe, uporabniki pa imajo možnost zanjo prostovoljno prispevati.

Prenesete in testirate jo lahko na play.gogle.com/store/apps/details¨id=si.hafnar.lostrescue

...07.2013

Ok, ok … In kaj naj jaz storim?
Lahko pomagaš pri osveščanju o tem, kako enostavno je lahko poškodovani, izgubljeni ali ogroženi osebi svojo lokacijo sporočiti nekomu, ki ji lahko pomaga. Ker, hej, nikoli ne veš – morda pa nekomu celo rešiš življenje. Tvojemu najboljšemu prijatelju ali pa človeku na drugem koncu sveta.

Pomagaj tako. da …
Priporočiš aplikacijo nekomu, ki ti je blizu;
Podaš dobro oceno ali napišeš pozitivno kritiko aplikacije Sporoči lokacijo na Google Play, tako da se bo zanjo odločilo več ljudi;
Objaviš povezavo do aplikacije na Facebooku, Twitterju ali katerem drugem družbenem orodju;
Če imaš spletno stran v povezavi z pohodništvom, hojo v hribe, kolesarjenjem, avtomobilizmom ipd. lahko objaviš pasico. Pasice različnih velikosti (nove še prihajajo) lahko preneseš tukaj.

Še to; če ti je aplikacija všeč in si lahko privoščiš … lahko prispevaš. Hvala.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti