Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

3. tekma Zahodne lige

je bila minulo nedeljo (bilo je 12. maja) v Žirovnici - Mladi tekmovalci so se pomerili v disciplini težavnostZlati pajek

Tudi letos, se je tekma v Žirovnici izkazala za najbolj sproščeno in udeležencem prijazno. Kategorije so potekale točno po časovnici. Organizatorji so poskrbeli za igralni ali mogoče »divjalni« kotiček, opremljen z blazinami, žogami in drugimi igrali, ter za spremljevalni program za otroke. Glede na to, da udeležba na katerikoli tekmi vkjučuje veliko čakanja, je tovrstno razvedrilo za otroke zelo dobrodošlo.

Pohvala gre tudi postavljalcu. Tekmovalne smeri so bile lepe in dovolj nezahtevne, da je večina otrok zlezla vsaj prvo. Nekoliko se je zalomilo le pri smereh za mlajše deklice, saj je imela že prva smer zelo zahteven iztek. Obe smeri sta bili tud precej zahtevnejši od tistih za mlajše dečke.

Tekma je bila pozitivna izkušnja tako za otroke, kot njihove spremljevalce. Upamo lahko, da bo služila kot navdih za naslednjo (četrto in zaključno), ki nas čaka prihodnjo nedeljo v Šenčurju.

 

 ......2013


Razpis (PDF) 

Prijave (PDF) 

Rezultati (PDF) 


20.03.2013

 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46070

Novosti