Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Sproščena tekma za odrasle

V soboto 12. januarja, smo se člani Društva za razvoj plezalne kulture zbrali pod kransjko steno, kjer poteka tudi svetovni pokal.

Namen sproščenega tekmovanja je bil povsem družaben in kot aktivno povabilo na društveni zbor, ki bo od 5. - 8. aprila v Paklenici.
Nagrade v obliki smeri po izbiri zmagovalcev se bo podelilo v naturalijah na taboru. 

Naš superinštruktor Vid Zabel nas je spet vse potegnil za nos ...  predlagal je društveno tekmo za odrasle, briljantna ideja, lahko potrdimo udeleženci dogodka! Sobotno popoldne smo si popestrili s plezanje na steni, kjer so se zgodile skoraj vse največje zmage slovenskega plezanja (preostale so se seveda zgodile v Grosupljem, kjer večinoma plezamo člani našega društva). 

 
Pri nas štejejo drzne partnerke, pogumni soplezalci, pretegnjeni inštruktorji in razgledane inštruktorke. Ocene in mesta so povsem postranska stvar. Osnovni namen tekme je bil pritegniti ljudi kot prvo na tekmo, kot drugo v Paklenico na društveno srečanje od 5. do 8. aprila. Za nagrado smo podelili večraztežajne pakleniške smeri po izboru prvih treh v vsaki kategoriji, v svet večstometrskih orgazmičnih smeri jih popeljemo izkušeni in profesionalni inštruktorji Društva za razvoj plezalne kulture.
 
    
Zmagovalci so sicer vsi udeleženci in potrudili se bomo vse popeljati v višave Paklenice. 
 
Sicer pa so v kategoriji začetnikov mesta zasedli: 1. Mojca Hribar, 2. Boštjan Batagelj, 3. Damijan Sova, 4. Lena Marion, 5. Miha Vidmar, 6. Mojca Batagelj, 7. Miha Guštin. Med perspektivci rekreativci so se razdelili na 1. Urša Marn, 2. Saša Požek, 3. Roman Hribar, 4. Erich Müller, 5. Tanja Vehovec, 6. Jasmina Livk, 7. Polona Bohlin. Med sivimi panterji sta si zmago razdelila Breda Starc in Drago Tajhmajster, ki sta nam absolutno za zgled! Bravo sable! Med navitimi rekreativci (ime so vsekakor upravičili) pa so se razporedili sledeče: 1. Branko Martinčič, 2. Jana Kejžar, 3. Slavka Poje in Miha Šnuderl, 5. Špela Vintar in Polona Avanzo ter Mare Pirc, 8. Matjaž Klančar, 9. Tanja Tomaževič, 10. Igor Adlešič in 11. Simon Knez. 
 

Na rezultate se lahko pritožijo, za le-te je pristojno ljudsko sodišče v Paklenici.        
Eni uporabljajo zaščito, drugi delajo le dvojno preverjanje... vsi pa se igramo varno!
 
Zdaj ko z distanco gledam na vse skupaj, sem sprevidel Vidovo idejo, samo dobro se je želel najesti slaščic! Pa hvala za izjemne zdrave sladkarije, tudi v Pakli ste dobrodošli vsi!

 

Fotoreportaža s tekmovanja 

Društvo za razvoj plezalne kulture vabi odrasle na:

Programi za mladino; predšolski, začetna in nadaljevalna plezalna šola, tekmovalna skupina.

Organiziramo tudi plezalne tabore za mladino.

 

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46041

Novosti