Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Že sedmič plezalni dnevi Kranja

Gorenjski glas - Vilma Stanovnik: Na kranjski plezalni steni dvorane Zlato polje bomo videli najboljše slovenske plezalke in plezalce, poleg njih pa tudi naraščajnike.

Kranj – Po uspešnem tekmovanju za svetovni in evropski pokal v športnem plezanju se od danes do nedelje na plezalni steni v športni dvorani Zlato polje v Kranju obeta še en plezalni spektakel. Organizatorji iz AO Kranj letos že sedmič zapovrstjo pripravljajo plezalne dneve, ki se bodo začeli danes popoldne najprej z demonstracijo smeri, nato pa ob 17. uri s tekmovanjem v težavnosti za najmlajše. Prav tako ob 17. uri bodo kvalifikacije v balvanih za člane in članice.

Jutrišnji spored se bo začel ob 9. uri, ko bo najprej tekmovanje v balvanih za kadete in kadetinje, ob 12.30 pa se bodo začele kvalifikacije v težavnosti za člane in članice. Istočasno bo tudi tekmovanje v balvanih za starejše deklice in dečke. Ob 18. uri bo nato tekmovanje v balvanih za mlajše deklice in dečke, v finalu v težavnosti pa se bodo na finalni tekmi letošnjega državnega prvenstva pomerile članice in člani, med njimi tudi zmagovalka letošnjega svetovnega pokala Mina Markovič.

Nedeljski tekmovalni spored se bo začel ob 11. uri s tekmo v balvanih za cicibane in cicibanke ter tekmo v težavnosti za starejše deklice in dečke, zaključil pa s finalom v balvanih za člane in članice ob 18. uri. Vmes bo ob 16. uri predavanje Toma Križnarja Vsak ima pravico biti viden, ob 17.30 bo še podelitev nagrad najboljšim na fotonatečaju. Kot pravijo organizatorji, bodo ob tekmovanju poskrbeli tudi za otroški kotiček, eko ustvarjalne delavnice, razstavo fotografij in razstavo eksotičnih živali. Vstopnine na tekme in prireditve ne bo.

Vilma Stanovnik
foto: Gorazd Kavčič

Kategorije:
Novosti SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti