Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Oktobrski sneg

Nejc Kuhar: ... in začetek priprav na turnosmučarsko tekmovalno sezono

Pretekli vikend nas je 'presenetila' za ta čas precej debela snežna odeja.
V nedeljo zjutraj smo se tako tudi v Kranju zbudili v zaseneženo jutro in ni preostalo drugega, kot da poizkusimo srečo in z dilcam preverimo razmere na Zelenici. Tekačem na Ljubljanskem maratonu so se zaradi snega povešali nosovi, mi pa smo 'naspidirani tišali' avto proti Ljubelju. Na njem prava zimska idila, 30 cm snega spodaj in še nekaj več na Zelenici. Neverjetno ampak bili smo prvi letošnjo sezono s smučmi na Zelenici!
Sezono smo otvorili in jo nadaljevali še v ponedeljek, torek in sredo, prav tako na Zelenici. Nato je prišel dež, zato smo v petek 'pobegnili' na Sella Neveo, kjer so nad 1500 metri super razmere in dovolj snega. Na žalost to ne bo več dolgo trajalo, saj v nedeljo in ponedeljek prihaja nova otoplitev in izdaten dež.
V nedeljo popoldne se odpravljam v Arabbo, kjer vsako leto preživim doberšen del novembra in decembra ter naredim večino priprav za zimsko sezono. Že naslednji dan grem v LaSportivino tovarno v Val di Fiemeju, kjer bomo z glavnimi dorekli številne stvari in podpisali pogodbo za prihajajočo sezono. Z LaSportivo v zadnjem času odlično sodelujemo in pod njenim okriljem bom naslednji vikend nastopil tudi na zaključku svetovne serije v Vertical KM v Španiji.

Kategorije:
Novosti SMU SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46077

Novosti