Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pomoč

Društvu GRS Kamnik pri nakupu intervencijskega vozila

Kamniški gorski reševalci že od ustanovitve daljnega leta 1922 rešujemo ponesrečene v osrčju Kamniško – Savinjskih Alp, kot javna služba v sistemu varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami pa rešujemo na težko dostopnem terenu na celotnem območju občin: Domžale, Kamnik, Komenda, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin.

Za uspešnost našega dela je med drugim potreben hiter pristop do ponesrečenca in nato varen prevoz do ustrezne zdravstvene ustanove, za kar poleg helikopterja še vedno v večini primerov potrebujemo zanesljivo terensko vozilo. Nemalokrat se zgodi, da z vozilom, s katerim razpolagamo, ne moremo optimalno opraviti svojih nalog, zato smo se odločili za nakup še enega, prepotrebnega intervencijskega vozila. S tem bomo močno dvignili svojo operativnost, predvsem pa ponesrečenim zagotovili še učinkovitejšo pomoč in oskrbo, kar je naš glavni cilj in namen.
Ker so nam edini vir financiranja sredstva, katera dobimo iz proračuna in od Fundacije invalidskih in humanitarnih organizacij, vsa ta, pa porabimo za svoje operativno delovanje, bomo do prepotrebnega nakupa prišli s pomočjo vseh, ki podpirajo našo dejavnost in se zavedajo pomena našega človekoljubnega delovanja.

Vsem donatorjem smo za pomoč hvaležni člani Društva GRS Kamnik, še bolj pa jim bodo hvaležni tisti, ki bodo z novim intervencijskim vozilom deležni naše pomoči.
Sredstva nam lahko nakažete na naš transakcijski račun, št.: 0231 2003 5354 472, pod sklic 2012 s pripisom: pomoč pri nakupu intervencijskega vozila. Davčna številka društva: SI64331008.
Potrudili se bomo, da se bo v javnosti izvedelo za nesebično in človekoljubno pomoč vseh donatorjev.

Seznam donatorjev na DGRS Kamnik >>>

Franc Miš,
predsednik DGRS Kamnik

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
GRZS novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti