Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

PD Kranj ima novo vodstvo

Kranj: V ponedeljek, 26. septembra 2011, je bil v prostorih Mestne občine Kranj izredni volilni občni zbor na katerem se je odločalo (tudi) o novem vodstvu društva. Prisotnih je bilo 105 članov.
Novi predsednik
PD Kranj je Tine Marenče

Po uvodnem nagovoru in pozdravu dosedanjega dolgoletnega predsednika društva Franca Ekarja je sledilo kratko poročilo nadzornega odbora in razrešnica dosedanjemu vodstvu.

Najbolj zanimiv del je bil zagotovo predstavitev kandidatov za predsednika društva. Za to mesto sta kandidirala Bojan Homan in Tine Marenče. Po kratki predstavitvi obeh kandidatov in njunih vizij ter programa dela, so potekale volitve, na katerih je bil za novega predsednika Tine Marenče.

Tako je Planinsko društvo Kranj po 39 letih dobilo novega predsednika, hkrati z njim pa tudi precej pomlajeno in korenito spremenjeno članstvo v ostalih organih društva (upravni in nadzorni odbor).
Vsekakor je zavel svež veter in novo postavljeno ekipo čaka veliko trdega dela, da bodo pravilno nastavili jadra, ujeli ta veter in zapluli v pravo smer. Nedvomno pa je že sama sestava nove ekipe pravi recept za dobro in uspešno delo. Zaželimo jim srečno!

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti PD

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45951

Novosti