Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Zbor gorskih vodnikov 2010

ZGVS: Preteklo soboto smo se slovenski gorski vodniki zbrali na vsakoletnem srečanju, tokrat  v Slovenj Gradcu na Koroškem.

Dan je bil poln dogajanja, od popoldanske registracije, večernega predavanja in uradnega zbora GV do druženja ob večerji. V Kulturnem domu sta svojo vodniško pot širši publiki predstavila Tina Di Batista in Tomaž Jakofčič s predavanjem Vodniška vrv od Triglava do Everesta. Dogajanje se je nato preselilo v prijetno in živahno okolje Aerodroma Slovenj Gradec, kjer je potekal uradni del zbora. Poleg vseh proceduralnih postopkov je zbor v imenu PZS pozdravila tudi nova podpredsednica Slavica Tovšak ter zboru zaželela dobro delo in pozvala k konstruktivnemu dialogu in nadalnjem sodelovaju med organizacijama.

Na zboru sta predsednik ZGVS in predsednik TK podelila tudi značke Petru Jeromlu, Tomu Česnu in Mitji Šornu, ki so v tekočem letu zaključili izobraževanje. Priznanja ZGVS za tekoče leto pa so dobili Franc Tamše in oskrbnika Koče na Gozdu, ki nam vedno nudita kakovostno in prijateljsko namestitev. Po končanem zboru smo se preselili v še bolj živahno gostiščno sobano, kjer je živa glasba spremljala vodniški klepet še dolgo v noč.
Nekaj slikovnih utrinkov si lahko pogledate še na strani ZGVS.

Tadej Debevec


Novi pripravniki za gorske vodnike 2010


Vodniški klepet

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti