Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Urban Roof v pogonu!

urbanroof.si: Končno je tu! Po prvih napornih tednih je naša stena končno dobila pravo podobo.

Nove, po meri narejene blazine, naravnost iz Elanove tovarne se že v hali, celotni izbor grifov prav tako pritrjen na steno, prav tako pa je označenih že prvih 30 balvanskih problemov, najrazličnejših težavnosti.

Vse podelano, gremo naprej s programi. Plezalna šola Urban Roof štarta s tednom odprtih vrat v zadnjem tednu septembra. Začetne skupine za otroke do 10 let, mladino, študentarijo in odrasle. Za vse, ki pa že obvladate pa pogrešate občutek napredka je na voljo vodena vadba, kjer se bomo v manjših skupinicah učili klajmberskih trikov in nabirali kondicijo za naše projekte.

In kaj sploh ponujamo?

Plezalna šola za najmlajše

Skupinica je namenjena otrokom do 10 let. Otroci bodo pod vodstvom inštruktorjev športnega plezanja skozi igro in sproščeno vadbo vstopali v svet vertikalnega gibanja. Poleg plezanja pa se bomo srečevali tudi z različnimi gibalnimi vsebinami z namenom čim boljšega in pestrega motoričnega razvoja.

• Začetna skupina ob sredah in petkih - 16.00 do 17.00
• Nadaljevalna skupina ob torkih in četrtkih – 16.00 do 17.00
• 1 x ali 2 x tedensko po 60 minut

Teen climbing

Skupina namenjena mladini do 18 let. V naši druženjih se bomo vsak teden srečevali z novimi plezalnimi triki in manevri, od prvih osnovnih plezalnih gibov pa do resnega »šutanja«. Torej ni pomembno ali si začetnik ali že obvladaš saj se boš v sproščeni atmosferi s tovariši zagotovo naučil veliko novega, u nulo izpilil svoje znanje in nabildal kakšno mišico.

• Ob sredah in petkih – 17.00 do 18.30
• 1 x ali 2 x tedensko po 90 minut

Študentska plezarija

Vabljeni vsi študentje, ki si želite narediti prve plezalne gibe in pošteno stisniti kakšen oprimek. Študentska skupina se bo srečevala redno dvakrat tedensko celotno študijsko leto. Kot naročeno za preganjanje študijskega mačka in razgibavanje po celodnevnem sedenju v predavalnici. Skupaj z prekaljenimi inštruktorji se boste naučili vseh osnov vertikalnega gibanja, pridobivali nazaj vso izgubljeno kondicijo in se družili v sproščeni atmosferi Urban Roofa.

• Ob torkih in četrtkih – 17.00 do 18.30
• 1 x ali 2 x tedensko po 90 min

Plezarija za odrasle

Celoletni program namenjen vsem odraslim, ki bi se radi spoprijeli z novimi izzivi in naredili kaj koristnega za telo in duha. Štartamo z osnovani in si celotno leto prizadevamo splezati čim višje ter osvojiti čimveč plezalnega znanja. Z izkušenimi inštruktorji plezanja ob vaši strani je strah po neuspehu povsem nerealen.

• Ponedeljek – 18.30 do 20.00
• Sreda – 18.00 do 19.30
• 1 x ali 2 x tedensko po 90 minut

Vodena rekreacija

Vodena rekreacija je poseben program oblikovan za vse, ki že obvladate pa pogrešate občutek napredka, ali pa si želite le malo bolj organizirane vadbe. Skupaj z izkušenimi inštruktorji se boste v manjših skupinicah posvečali učenju in izpopolnjevanju plezalne tehnike in taktike, telesni pripravljenosti, preventivni vadbi, odpravljanju napak in še marsičemu. Število je zaradi boljše učinkovitosti in kvalitete v posamezni skupini omejeno na pet oseb, vanje pa so vabljeni tako začetniki kot tisti že malo bolj »klajmberji«.

• Program bo od torka do petka v večernih urah, enkrat ali dvakrat tedensko po 120 minut.
• Možnost dogovora glede terminov za vsako skupino posebej – vsaj do zapolnitve prostih terminov.

Plezalna stena 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46071

Novosti