Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Treninga slovenske reprezentance

Log - Dragomer: ... na prizorišču tekme za svetovni pokal v balvanskem plezanju 2011.

Športno plezalno društvo Korenjak, ki kandidira za organizacijo tekme za svetovni pokal v balvanskem plezanju 2011, je slovenskim reprezentantom odstopilo steno za trening v balvanskem plezanju.

Minuli petek in soboto, so se člani slovenske reprezentance pomerili na situacijskem treningu na Logu pri Brezovici. Na umetni plezalni steni, kjer bo čez štirinajst dni državno prvenstvo v balvanskem plezanju so se zbrali skoraj vsi slovenski reprezentantje. Postavljalca smeri – Urh Čehovin in Jure Golob – sta sestavila nekaj uahtevnih plezalnih smeri, ki so našim reprezentantom služile kot odličen trening. Naši najboljši plezalci in plezalke so bili enotni, da je bil trening na Korenjakovi steni izvrsten. Selektor članske reprezentance Simon Margon pa je dodal, da je bil to eden boljših treningov do sedaj.

Z organizacijo treninga slovenske reprezentance na steni je Športno plezalno društvo Korenjak pokazalo, da se resno pripravlja za organizacijo tekme za svetovni pokal v balvanskem plezanju, ki bo leta 2011 – če bo kandidatura potrjena – organizirano na največji balvanski steni v Sloveniji t. j. v občini Log – Dragomer.

Lorin Mosha

Korenjak

Kategorije:
Novosti PLE SLO Vse objave
Značke:
PLE novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti