Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vipava: Tura 2010

AO Vipava: No pa smo uspešno končali še 5. plezalni vikend 
ŠPO Rašica: Vipavski VIKEND 2010

Celotna objava: 5. plezalni vikend se je končal na PD/AO Vipava

Začelo se je s petkovim predavanjem zakoncev Grmovšek, ki sta predstavila svoje plezalske dogodivščine okoli sveta. Obist je bil dober za prvo leto, ko smo prestavili začetek na petek.

Sobota je bila namenjena tekmi osnovnošolcev na umetni sten in zboru alpinistov. Na tekmi je sodelovalo okrog 90 otrok v štirih kategorijah. Tekmovali so v smereh, ki jih je postavil Simon Margon. Skoraj v vseh kategorijah je bilo potrebno splezati po tri ali štiri smeri za določitev zmagovalca. Naši tekmovalci so se odrezali zelo dobro.

Mlajši cicibani: Havijer Lešnik (Soški AO) in Neli Bratož (AO Vipava)
Starejši cicibani: Aleš Peharc (ŠPO Tržič) in Tinkara Capuder (ŠPO Kamnik)
Mlajši dečki: Anže Peharc (ŠPO Tržič) in Brina Pirc (ŠPO Rašica)
Mlajše deklice: Tomaž Pibernik (ŠPO Rašica) in Špela Fabčič (AO Vipava)

Podrobnejši rezultati  (DOC, 113 kB) 

Na zboru alpinistov sto Luka Lindič, Luka Kranjc in Maja Lobnik pokazali kaj vse so počeli lansko let in zakaj so si zaslužili nazive najboljših alpinistov. Nočno dogajanje je popestrila tekma v postavljanju gajb v višino, ki se je zavlekla dolgo v noč.

Nedelja je bila bolj lagodna, Nači člani so poskrbeli, da se plezanje predstavi širši množici.

Hvala vsem sponzorjem in vsem, ki ste nam pomagali izpeljati to prireditev: DuMo, Mlinotest, Nova KBM, Nova Oprema, CitWall, Tilak, Fama, PZS, Občina Vipava, Singing rock, Bandeli, Skapin,

Pavel
AO Vipava


ŠPO Rašica, 19.04.10 - Aleš Pirc: Vipavski VIKEND 2010

Pretekli teden je v Vipavi potekal plezalni vikend, v okviru katerega so marljivi organizatorji pod vodstvom Marka Fabčiča izvedli tudi tekmovanje v težavnosti na novi umetni plezalni steni. Tekmovalo je skoraj 70 plezalk in plezalcev iz 10 slovenskih klubov, ki so se pomerili v 4 starostnih kategorijah. Rašičani so tudi tokrat zelo dobro zastopali oranžno barvo, saj so se kar 6 krat uvrstili med prve tri, praktično vsi pa so dosegli zelo visoka mesta. Vzdušje na tekmi je bilo enkratno, saj stena stoji na prostem, tik pod plezališčem Vipava, tako, da je plezalce grelo toplo spomldansko sonce. Tekmo smo zaključili na domačem sladoledu ‘pri Marjanci’ v Vipavi.

19.04.10  11:15


Rezultati:

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

1 komentarjev na članku "Vipava: Tura 2010"

Franci Savenc,

O napaki pri Starejših cicibanih nas je 28.04.10 ob 13:40 obvestila Barbara Peharc s prošnjo, da popravimo.

Ob vnovičnem pregledu objave na PD Vipava (od tam je bilo objavljeno gradivo), sem ugotiovil, da so oni že popravili, le obvestili nas niso!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46070

Novosti