Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Zbor načelnikov

alpinističnih kolektivov je bil v Kranju v četrtek, 4. marca 2010 - Nova Komisija za alpinizem ...

Zbora se je udeležilo 28 načelnikov/predstavnikov (od 40 alpinističnih kolektivov) in kot gostje: mag. Franci Ekar, predsednik PZS, Tone Škarja, načelnik KOTG in Tomo Česen, načelnik Komisije za športno plezanje.

Najprej je predsednik delovnega predsedstva Peter Jeromel navzoče pozval k minuti molka za vse preminule v minulem letu.
Nato je navzoče nagovoril mag. Franci Ekar PZS in čestital vse alpinističnim kolektivom za dosežene uspehe v preteklem letu. Komisiji za alpinizem je še naprej obljubil podporo krovne organizacije, saj je to sedaj precej lažje z urejenim financiranjem. Opozoril je še na poseben poudarek usposabljanju, saj se le tako lahko preprečijo tragični dogodki, ki jih je bilo v zadnjem času vse preveč.

Zbor je soglasno sprejel in potrdil Poročilo o delu v letih 2008 in 2009 ter Finančno poročilo za obe leti. Soglasno sta bila sprejeta tudi Plan dela in Finančni plan za leto 2010.

Na javnih volitvah je bila izbrana nova Komisija za alpinizem in sicer: Miha Habjan kot načelnik ter člani Jasna Pečjak, Matej Kladnik, Alen Marinović in Rok Dečman.

Seja je bila končana ob 21. uri.

Pripravil: Branko Ivanek
Fotografije: Matjaž Šerkezi

 

 
 


Miha Habjan, novi načelnik KA

G-L, 01.03.10: Zbor načelnikov
Dnevni red, gradiva.zip, zapisnik ...

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
KA novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45951

Novosti