Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Prvi Alpski vikend

Lifetrek: Konec tedna bo na Koči na Gozdu (Vršič) še posebej živahno, obeta se nam prvi gorniški dogodek te vrste.

Srečanje je namenjeno vsem ljubiteljem gorništva, predvsem pa vsem tistim, ki si želite poizkusiti katero izmed zimskih aktivnosti, pa do sedaj še niste imeli prave priložnosti.

Sobota bo namenjena predstavitvi in praktičnemu preizkusu aktivnosti na krajši turi, nedelja pa je rezervirana za pravo zimsko turo - na Mojstrovko. Na dogodku bodo prisotni gorski vodniki in gorski reševalci.
Namen dogodka je informativno/izobraževalne narave: vedno večje zanimanje ljudi za aktivnosti v gorah pozimi s sabo prinaša tudi skrb za večjo varnost in ozaveščenost ljudi. Tako bo na dogodku prikazana najnovejša varovalna in zimsko gorniška oprema (npr. delovanje t.i. Snowpulsa), praktični in teoretični prikaz nevarnosti v gorah pozimi, večer pa bomo zaključili ob prijetnem druženju in zanimivem predavanju Žige Štera o smučanju z Elbrusa.

Prijavnina (na dogodku) je simbolična, 18 evrov, v to pa je poleg organizacije in izvedbe dogodka vključen tudi topel obrok in napitek.

Prijaviti se je možno do četrtka, 28. januarja, do konca dneva (za udeležbo s spanjem), prijave za enodnevno udeležbo pa bodo možne še 29. in tudi 30., med 9. in 10. uro v Koči na Gozdu.

Informacije: 040 50 88 52
Živa Grgič
 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti