Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Jezersko 2010

V soboto, 30. januarja: 15. turno smučarsko tekmovanje na Jezerskem, 13. memorial Luke Karničarja in Rada Markiča

15. TURNO SMUČARSKO TEKMOVANJE NA JEZERSKEM

Zadnja januarska sobota je na Jezerskem že tradicionalno rezervirana za turno smučarsko tekmovanje – letos bo že 15. po vrsti, 13. pa se bodo udeleženci poklonili spominu na Luko Karničarja in Rada Markiča. Dogodek prirejata Planinsko društvo in Društvo GRS v sodelovanju z drugimi tamkajšnjimi društvi.

15. turno smučarsko tekmovanje na Jezerskem, 13. memorial Luke Karničarja in Rada Markiča, bo sicer druga letošnja preizkušnja v okviru slovenskega pokala tekmovalnih turnih smučarjev, štela pa b tudi za državno prvenstvo.
Kot je sporočil predsednik PD Milan Šenk, so letos pripravili nekaj sprememb v kategorijah: člani GRS se bodo pomerili posamično in ekipno, novost pa je tudi to, da bodo rekreativci tekmovali v svoji skupini, na krajši in lažji progi. Vsakega tekmovalca čaka tudi spominski brezrokavnik. »Sicer pa je turno smučarsko tekmovanje pomemben dogodek za vso jezersko dolino. Pri izvedbi ne sodelujejo le člani planinskega društva in gorski reševalci, ampak stopi skupaj vsa vas. Za dobro organizacijo se bo na dan prireditve trudilo več kot 50 prostovoljcev,« je še povedal Šenk.
Start bo ob 9. uri, tekmovalci pa morajo startne številke dvigniti med 7.30 in 8.30 v dvorani Korotan (pri pošti), kjer bo ob 14.30 tudi slovesna razglasitev rezultatov.

Podrobnosti si poglejte v razpisu >>>

Petra Lombar, KTTS pri PZS
 

> Razpis (PDF, 417 kB)

Prijava (Memorial.ktts.si)

Kategorije:
Novosti SMU SLO TEK Vse objave

1 komentarjev na članku "Jezersko 2010"

Brane F. Žagar,

Za lažjo prijavo dodajam še spletno stran Memoriala: http://www.memorial.ktts.si/

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46093

Novosti