Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Plezalni maraton

ŠPD Korenjak: ... ali 24 ur plezanja

Poletne počitnice se počasi končujejo, Športno plezalno društvo Korenjak pa ponovno odpira svoja vrata. Odločili so se, da jesenski del sezone začnejo nekoliko drugače. V ta namen vabijo vse ljubitelje športnega plezanja, da se udeležijo PLEZALNEGA MARATONA oziroma 24 plezanja.

Plezalni maraton bo od petka, 4. septembra, do sobote, 5. septembra  v Športnem parku na Logu – na "najlepši plezalni steni v Sloveniji".

Naloga plezalcev bo, da poskušajo na plezalni steni vztrajati čim dlje oziroma podreti interni rekord ŠPD Korenjak, ki je dve uri in sedemnajst minut. Cilj plezalnega maratona je, da na plezalni steni vseh štiriindvajset ur plezata vsaj dva plezalca. To pomeni, da se lahko plezalci med seboj menjajo in med plezanjem počivajo, vendar morajo biti pozorni, da sta na steni vedno vsaj dva aktivna plezalca. Tovrstni plezalni maraton v društvu Korenjak organizirajo že tretjič. Doslej je bil na plezalni steni v OŠ Log – Dragomer, tokrat pa bo na plezalni steni v Športnem parku na Logu, za trgovino Mercator.

Plezalni maraton je namenjen popularizaciji športnega plezanja in druženju vseh ljubiteljev plezanja. V okviru maratona bodo v Športno plezalnem društvu Korenjak zbirali prostovoljne prispevke za nakup novih oprimkov. Vsakemu, ki bo prispeval 10 EUR, bodo podarili visokokvalitetno unikatno majico z napisom 24 ur plezanja.

Lorin Möscha

ŠPD Korenjak: Plezalni maraton ali ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti