Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pohodni čevlji za pse

Polet - Damjan U. Končar: Za tokratni test pohodne obutve je treba priznati, da ni narejen in napisan iz prve roke, pardon šape. Kaj šape, vseh štirih!

Toda če gre verjeti nekaterim gorskoreševalnim psom in nekaterim tujim policijskim junakom, potem gre tokrat za nekaj, kar lahko štirinožnemu prijatelju olajša marsikatero nevšečnost. Tudi psi verjetno razmišljajo in preklinjajo grobo podlago, oster teren, poškodovane blazinice, injekcijske igle in še marsikaj, na kar lahko stopijo, ko od njih zahtevamo malo več kot le sprehod čez park v sončnem vremenu. Rešitev? Pasji čeveljci! Čevlji Bark'n Boots Grip Trex združujejo dve napredni tehnologiji. Zgornji del, ki se zgleduje po čevljih za ljudi, podplat pa je narejen iz najbolj priznane gume vibram. Tako kot čevlji za ljudi so ti čevlji narejeni z anatomskim modelom za boljše prileganje velikosti in obliki.
Ko boste svojega Murija navadili na njih, je menda tudi obuvanje precej enostavno. Zavist sosedov boste povzročili tudi ponoči, saj imajo čeveljci všit odbojni trakec za boljšo vidljivost. Ježki zagotavljajo, da čevlji ostanejo na mestu med aktivnostmi, ne drsijo in so odlična izbira, če ima pes poškodbo na tačkah. Navduši vsekakor tudi brezšivna konstrukcija, ki zmanjšuje drgnjenje in zavaruje tačko.
Velikost čevljev določite tako, da izmerite premer tačke na najširšem delu in nato to številko primerjate s tabelo. Velikosti so od XXS do XXL za tiste, ki sprehajate velikane.

  16.07.2009

Kibuba

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
Polet novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46079

Novosti