Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Večji, lepši, s pridihom svežine

ALPIKOR: Letošnjega CCCT se je udeležilo preko 60 plezalcev iz Slovenije in tujine. 


Da gre po treh letih že za odrasel festival, dokazuje poleg vedno številčnejše udeležbe tudi dolžina prireditve, ki je letošnje leto prvič trajala uradna dva dni z obveznim zabavnim podaljškom v nedeljsko jutro. Organizatorji v glavni vlogi Nejca Čuješa so si končno pridobili tudi podporo lokalne skupnosti, dodatno razumevanje lastnikov zemljišč in znatno pomoč sponzorjev, brez katerih CCCT ne bi spravili pod streho.

Celotna objava na ALPIKOR >>>

Petkova večerna projekcija filma Pure, ki jo je izvedel Cody Roth, je dodobra navdušila številčno publiko, ki je kljub večerni nevihti zapolnila prostor pod Burjakovimi pečmi. A vse to je bil le uvod v glavno dogajanje naslednjega dne.

Megleno sobotno jutro v dolini ni bilo ravno obetavno, višje v Topli pa je bila situacija povsem drugačnasonce je pričakalo karavano avtomobilov z vseh koncev Slovenije. Plezalcem z vrvmi preko ramen so se letos pridružili še tisti z blazinami na hrbtu. Dosedanjemu dogajanju v daljših smereh Burjakovih peči so se letos namreč priključili še nižje ležeči balvanski problemi, kar je bila prijetna popestritev. Pa še prijeten pobeg pobeg z vročine v steni je ta alternativa ponujala.

ALPIKOR, 27.05.: 
CCCT 2009. Večji, lepši, s pridihom svežine.


Ekspedicijska hitrostna tekma
 

Kategorije:
Novosti PLE SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti