Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Lestvica z napako

Napisal Anže: Maja že tok časa nč na stran ni dala da sm kr jest prjev za tipkovnco

Celotna pripoved je na MajaVidmar.com >>>

/.../ Ogrela se je v Krvavici do vrha. Potem se je počutila OK in se zato podala v Marjetico (8b/b+). Ker si smeri ni zapomnila najbolje je stvar izgledala takole: »Anže, kva sm že jest zanč tle prjela?«. .. In kljub temu smešnemu načinu za katerega bi se težko reklo, da ima nekdo smer naštudirano, je zlezla do vrha.

Vse je izgledalo tako preprosto, da sva si rekla, zakaj ne bi probala še Strelovod (8c). In ga je šla. Smeri ne poznam, zato sem ji pomagal tako, da sem ji povedal katere komplete je treba vpeti, kot s čim drugim. In je kar nekako šlo do prvega, drugega, tretjega kompleta vse do priključka smeri k Marjetici. Tam se je spočila na vrvi, si par gibov pogledala in se spustila na tla. »Po mojem, da jo lahko zlezem. To bi blo res noro«. In čez petnajst minut se je njena domneva potrdila, ko se je spuščala z vpetega stojišča pravkar preplezanega Strelovoda.

No in vreme se je, tokrat v skladu z napovedmi, poslabšalo, tako da je Maja v »zimskih« razmerah preplezala še Albanski konjak (8a).

8a, 8b/b+ in 8c – lestvica ni popolna, je pa zavidanja vredna!

MajaVidmar.com, 27.03.: Lestvica z napako

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO Vse objave
Značke:
PLE novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti