Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kdo sploh si?

Nič ni močnejše, kot da se preprosto sprijaznite s tem, kar pač ste. Tokrat vas zelo zares vabim, da se o tem tudi prepričate.

 

Kdo sploh si?

Ljudje, ne boste verjeli, tokrat bom res kratek. Ja, če želite tudi krotek. Nikogar, res nikogar in ničesar ne bom kritiziral, kaj šele obrekoval. Najraje bi vse skupaj nekam poslal. Mirno lahko rečete: pa smo se ga le znebili. Čisto zares!

 

Klikni tukaj!Težko za verjeti – pač, glede na preživete pomladi – ampak zadnjič sem se spraševal kdo sploh sem in kaj počnem? Že to, da se ukvarjam z alpinizmom, je nadvse čudno. No, pa bi še vse skupaj nekako šlo, če se ne bi družil še s podobno mislečimi. Jasno, z alpinisti, ki vidijo zgolj skalo in sneg, s plezalci, ki vidijo samo na belo obarvane oprimke in ”kostko” postavo ter z vsemi ostalimi nebodigatreba, ki nas druži podobno mišljenje. Hvala bogu, da vse skupaj nekoliko omili dejstvo, da v vsakdanjem življenju – takšnim, za kruh - počnem še vse kaj drugega, kot le nabiram takšno in drugačno kilometrino. Okej, pa sem nekako prišel do spoznanja, da sem precej čuden. Presneto res! Sem skupek raznovrstnih duševnih lastnosti in ponavadi se obnašam tako kot se, pač po svoje: zaradi vsega tega pa najbrž nisem posebej privlačen v vaših očeh. No, na koncu koncev sem si moral sestaviti celo vprašalnik. Da sem spoznal kdo sem in kakšen sem.

Sedaj ste na vrsti vi, dragi bralci; alpinisti, plezalci, balvanisti, gorniki, jamarji, ljubitelji narave in vsi ostali, ki ste čisto slučajno priromali do sem. Preprosto, kliknite ikono na desni in spoznali boste več kot ste si kdajkoli mislili o sebi.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti