Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Otroci Triglava

Zavarovalnica Triglav: ... navijajo na Pokljuki

Oči športnih navdušencev so uprte v Rudno polje, kjer se bo med 23. in 26. januarjem odvilo kar šest tekem svetovnega pokala v biatlonu. Na posamični moški preizkušnji na 20 km, ki bo v četrtek, 23.1. 2020, bodo v okviru akcije Otroci Triglava na Pokljuki za najboljše biatlonce sveta navijali tudi otroci iz 36 slovenskih osnovnih šol.

Začetek športnega dogajanja na Pokljuki bo letos obarvan z vzkliki okoli 2.000 osnovnošolskih navijačev, ki bodo v okviru akcije Otroci Triglava na Pokljuki obiskali prvo od šestih tekem svetovnega pokala v biatlonu.

Posebna vez med otroci in športniki

Tovrsten dogodek je posebno doživetje tudi za najmlajše navijače. »Če navijanje 2.000-glave množice otrok no Pokljuki dodatno spodbuja tekmovalce, so na drugi strani otroci tisti, ki bodo svoje športne junake lahko opazovali v živo in pri njih črpali navdih za zdrav ter aktiven življenjski slog,« je povedala Tjaša Kolenc Filipčič, direktorica službe za marketing v Zavarovalnici Triglav, ki si z akcijo Otroci Triglava prizadeva za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in družin.

Največja slovenska zavarovalnica bo v okviru omenjene akcije in v sodelovanju z Organizacijskim odborom Pokljuka osnovnošolcem izlet v neokrnjeno pokljuško naravo ter ogled četrtkove tekme svetovnega pokala v biatlonu letos omogočila že osmič zapored. Mlade navijače in vrhunske športnike pa bodo povezali tudi z natečajem Naj navijaški transparent. »Z natečajem spodbujamo otroško kreativnost in še dodatno krepimo povezanost med najmlajšimi navijači ter športnimi junaki, saj bodo ti podelili nagrade za najboljše tri transparente, otrokom odgovarjali na vprašanja, delili avtograme in se z njimi fotografirali,« še dodaja Tjaša Kolenc Filipčič.

Nepozaben dan v naravi

Nepozaben dan na Rudnem polju bo Zavarovalnica Triglav omogočila otrokom iz Koroške, Pomurja, Dolenjske, Posavja, Osrednje Slovenije, Notranjske, Gorenjske in Primorske. Najmlajši gostje, ki se bodo udeležili akcije Otroci Triglava na Pokljuki, se bodo lahko odpravili tudi na pohod na Javorniško planino. Za dodatno zabavo pa bosta poskrbela glasbenika Nipke in Challe Salle.

Triglav, ...01.2020
Otroci Triglava navijajo na Pokljuki


Biathlon-pokljuka.com

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45947

Novosti