Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

15. tek na Krnsko jezero

AO Nova Gorica - Jana Piculin: Prejšnjo soboto smo letošnjo poletno sezono sklenili s tradicionalnim (baje že 15-im) tekom do Krnskega jezera.

... Letos se je Mitja posebej potrudil z organizacijo in uspel na kup zbrati lepo število tekmovalcev.

Ob 13h se je izpred koče v Lepeni v hrib zapodilo 25 bolj in manj aktivnih članov odseka ter ostalih povabljenih.
Boj za mesta je bil tokrat trd, saj tempo ni popuščal vse do vrha. Nekatere so tako izdali krči v nogah, drugi so ob neprilagojeni hitrosti zgrešili ovinek in zašli, tretjim je pri tem celo odneslo telefon iz žepa (če ga kdo najde naj nas kontaktira). Večina nas je vseeno uspešno, po eni izmed variant poti, prisopihala do jezera.
Najbolje se je izkazal Tomaž, sledil mu je Drejc, tretji je bil Matic. Punce so mi prepustile zmago, druga je bila Danica, tretje mesto si delita Iza in Anja. Najpogumnejši se je še na hitro osvežil v jezeru, ostale nas je pa tako ali tako že namočil dež.

Okrepčali in ogreli smo se v “bivaku” v Lepeni, kjer so se nam pridružili še zamudniki. Sledil je uradni del večera s krstom novega alpinista, podelitvijo nagrad najuspešnejšim članom in bogatim srečolovom.
Povzetek: čestitke Roku, ki je preživel še zadnji preizkus in postal alpinist; Nataši za zavidanja vredno število vzponov in Alexu za uspešno odpravo, ki jo bo predstavil jutri.

Dogodek je bil letos res uspešen, predvsem zaradi velikega števila članov in gostov, ki so se odzvali vabilu. Sezono smo torej zaključili v stilu, utrujeni ampak veseli.
Jana  

AO Nova Gorica, 27.11.2019
15. tek na Krnsko jezero

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46071

Novosti