Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Ta dobra večerja

Pod okriljem pobude CNVOS je ljubljanska Restavracija Angel združila moči s Planinsko zvezo Slovenije in bo ...

foto Manca Čujež... polovico zneska od vsakega prodanega menija namenila za obnovo planinskih poti.
Vabljeni na Ta dobro večerjo, 29. maja, ob 19. uri v Restavracijo Angel.
Pohitite z rezervacijo, saj je število mest omejeno.

29. maja bo osem ljubljanskih restavracij vaše brbončice razvajalo s prav posebnim namenom – polovico zneska od vsakega prodanega dobrodelnega menija bodo namreč poklonili osmim izbranim nevladnim organizacijam in njihovim projektom.
Vabljeni, da tudi vi ta dan razvajate svoje najdražje, jih povabite na Ta dobro večerjo in podprete enega od osmih dobrih namenov.

Pomagajte tudi planinci in pridite na Ta dobro večerjo, 29. maja, ob 19. v Restavracijo Angel, ki jo najdete v prizidku ljubljanskega Mercator centra Šiška na Cesti Ljubljanske brigade 33, Ljubljana.

Pohitite z rezervacijo, saj je število mest omejeno. Kakšen mesni in morski meni so pripravili za vas, lahko preverite na spletni strani >
Cena menija je 22 evrov na osebo.

CNVOS smo krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij. Združujemo več kot 1200 različnih zvez in posameznih društev, zavodov in ustanov. S svojim znanjem in izkušnjami, s strokovnjaki s področij zagovorništva, prava, vodenja projektov, financ in komuniciranja slovenskemu nevladnemu sektorju zagotavljamo celostno in profesionalno strokovno podporo, razvijamo potenciale sektorja in spodbujamo kreativno in kritično miselnost.


Jana, 14.05.2019
Dobra hrana + dober namen = Ta dobra večerja

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45898

Novosti