Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet 29.11.18

Primorski dnevnik: Izlet v neznano | Miklavžev pohod

Izlet v neznano

V nedeljo, 2. decembra, se bodo člani SPD Trst podali na tradicionalni, pozno jesenski avtobusni izlet. Čeprav je cilj prikrit, organizatorji zagotavljajo zanimiv in prijeten triurni pohod, užitek ob čudovitem razgledu in obilo prijetnega razpoloženja. Odhod iz Trsta, s trga Oberdan ob 7.30. Pohod je nezahteven, primeren za vse, nujna pohodniška oprema in pohodniške palice. Udeleženci morajo imeti pri sebi veljaven osebni dokument, ne zadostuje le dokument z žigom za podaljšanje.

Miklavžev pohod

Slovensko planinsko društvo Trst vabi svoje člane, da se udeležijo tradicionalnega, 19. Miklavževega pohoda na Krasji vrh. Priljubljeni pohod, ki ga organizira PD Kobarid, bo v nedeljo, 9.decembra 2018.

Krasji vrh se nahaja med Bovcem in Kobaridom na gorskem grebenu Polovnik in je s svojimi 1773 m tudi najvišji vrh omenjenega grebena, zato je z njega lep pogled proti dolini reke Soče in okoliškim vrhovom.

Pohod traja predvidoma 6 ur, priporočljiva je zimska oprema. Start je v Bazovici, ob 6 uri. Peljali se bomo do Drežniških Raven (na razpolago bo društveni kombi). Za vpis in informacije pokličite tel. št. 3452420325 (odgovarja Mauro).

29.11.2018

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti