Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vzponi.si

... in integracija s socialnim omrežjem Instagram - #vzponisi

Ekipa vzponi.si sporoča: "Z današnjim dnem [16.07.2018] se želimo približati tudi mlajši populaciji in vsem tistim, ki fotografije posnete v gorah delite tudi na socialnem omrežju Instagram. Zadeva je povsem preprosta. V kolikor želite, da se vaša fotografija prikaže v odseku Fotografije na spletni strani vzponi.si, ji pri objavi na Instagram dodajte hashtag: #vzponisi.
Stran se osveži dvakrat dnevno - v primeru, da fotografija še ni bila prenesena na spletno mesto vzponi.si, si lahko stanje ogledate direktno na Instagramu."

Pomembno: Ekipa vzponi.si ne odgovarja za opis fotografije in morebitne neprimerne vsebine na fotografiji. Prikazane so le objave, ki imajo vidnost v sistemu Instagram nastavljeno na javno. V kolikor se ne strinjate z objavo, ji preprosto odstranite njen hashtag #vzponisi. Gre za hashtag, ki predhodno ni obstajal.

Vsem, ki boste delili svoje utrinke s hribov na Instagramu in jih označili z #vzponisi, ekipa vzponi.si sporoča, da s tem sodelujete pri nagradni igri za vzponi.si majico, ki bo trajala do septembra. Tako bodo na spodaj navedene datume, izžrebali nekoga, ki bo prejel majico.

☑ 30.07.2018
☑ 13.08.2018
☑ 27.08.2018

Izžrebanci bodo objavljeni na Facebook strani vzponi.si.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45952

Novosti